Ook goedemorgen!

Politiebusje

Een hoop commotie voor de deur, 2 politiebusjes, buren… En dan hoor ik een agent zeggen: ‘Blijven staan, jij …en blazen’. Ik zie twee hoofden voor mijn raam en er wordt iemand tegen mijn gevel aangedrukt. Sam begint als een malle te blaffen natuurlijk!

Er staat een, voor mij onbekende, kerel in een t-shirt en hij blijkt teveel gedronken te hebben. Hij mag niet meer rijden en moet mee naar het bureau. De kerel blijft zeggen, dat hij naar huis moet, of de agenten hem dan even thuis kunnen afzetten. Maar er schijnt meer aan de hand te zijn, anders wordt de politie niet gebeld. Er is een buurman een hoop aarde aan het wegvegen voor de flat. Zou die vent de bloempotten mishandeld hebben?

Hij wil niet mee, maar de potige agent pakt hem bij de arm en dirigeert hem naar het busje. Zijn collega groet de buurman en zegt: ‘Bedankt voor de klandizie’. En weg zijn ze.

2 thoughts on “Ook goedemorgen!

  1. brenda 13 januari 2015 om 11:15 Reply

    Hoi Helen wat leuk dat jij die stukjes schrijft, runs in the family zullen we maar zeggen dat schrijverstalent.
    Gr. Brenda

    • Helen 13 januari 2015 om 13:12 Reply

      Deed ik al langer, hoor šŸ˜‰ Ik heb 10 jaar geblogt, maar het heeft even stil gelegen, omdat mijn site gehackt was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *