8 juni 2016

Het huis is zo goed als puppy proof, of zoals iemand vandaag zei, hufter proof, maar die had dan ook een strontvervelende pup bij zich.

Donderdag zal ik nog even, op handen en voeten, door het hele huis gaan (LACH NIET!), om een laatste check te doen. Ik zal alles bekijken vanuit de ogen van een pup: Wat kan ik slopen en waar kan ik eens lekker in bijten met mijn kleine vlijmscherpe mesjes? Je kunt maar beter goed voorbereid zijn.

Stiekem vind ik het retespannend….. Mijn hele leven wordt overhoop gehaald en ik kies er geheel vrijwillig voor. Straks weer ogen in mijn rug moeten hebben, chronisch slaapgebrek, waar begin ik in godsnaam aan!
Je kúnt het, Helen! Zelfs mijn omgeving twijfelt er niet aan. Hee… je hebt toch al eerder twee pups opgevoed tot gehoorzame, lieve honden? Die laatste was helemaal een uitdaging met zijn gebruiksaanwijzing. Nou dan…!
Jaaaa…. ik kan het ook, natuurlijk gaat het lukken.Ik heb zelfs nu meer energie dan zo’n 13,5 jaar geleden. En later, als Femke groot is, ga ik die puppy periode nog missen. Het zal er allemaal wel bij horen.

Femke’s mand staat klaar, er liggen al verantwoorde kluifjes in en een veilig speeltje met dubbel doorgestikte naden.
Ze is meer dan welkom, laat dat duidelijk zijn. En ik ben nu eenmaal een muts. Kan ik ook niks aan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.