4 juni 2016

Toen we Sam als pup kregen, hield ik regelmatig bij, wat er zoal gebeurde en hoe hij zich gedroeg. Helaas is bijna alles verloren gegaan tijdens een computercrash, maar tot zijn leeftijd van 10 weken heb ik gelukkig nog. Dat las ik net, er staan ook foto’s bij.

We moesten lachen…. wat een druk mannetje was het toch! In het boekje, wat we van de fokster meekregen stond onder andere:”Sam is een fel bijtertje, vooral vingers en oren zijn favoriet”. Nou…. dat hebben we geweten ook! Als herinnering heb ik nog een klein litteken onder mijn neus. 😉

En dan de zin: ” Helen hoorde ik vandaag zeggen, dat ze me achter het behang wilde plakken….”.
Sam was een zeer actieve pup, die het leuk vond, om Karel op zijn rug te springen. Arme kat, hij had ook heel wat te verduren! Maar ze waren de beste maatjes en altijd bij elkaar. Altijd vol energie, die pup van ons en ik was vaak blij, als hij in die eerste periode even ging slapen, ik moest ogen in mijn rug hebben. Als ik even minder goed oplette, ging hij de kattenbak leeghalen. Zo jong als hij was, hij wist dondersgoed, dat dat NIET de bedoeling was. Slim… met 9 weken kende hij al heel wat commando’s ook.

Als ik het zo lees, dan komt alles weer terug in mijn herinnering. Superdruk, maar wel een onvergetelijke tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.