Sleepless

moe

Helaas moet ik na een leuke dag er nog steeds voor boeten….. teveel prikkels zorgen voor een slapeloze nacht. Ik heb het afgelopen nacht weer licht zien worden. Ik was best moe, maar ik kon niet helemaal ontspannen.
Allemaal nog de gevolgen van mijn burnout van 13 jaar geleden. Maar dat weerhoudt me er niet van, om dingen te ondernemen, want dan kan ik net zo goed helemaal achter de geraniums blijven zitten.

Ik plan zoveel mogelijk in het weekend, want ik heb gewoon een dag of twee nodig om weer helemaal bij te trekken. Mijn lichaam reageert meteen met spierpijn overal. Maar gelukkig herstelt zich dat weer redelijk snel. Een drukke dag en ik merk het al. Maar ik denk maar zo: Er zijn ergere dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.