Fenna ..?

fenna

 
Tja, ik ben aan het breien geslagen en ik ga het weer leuk vinden, dus was ik terecht gekomen op een Facebookpagina met allemaal zeer creatieve dames, die de mooiste dingen maken. Handig, want ik kan er voor veel vragen terecht als beginner.

Zo leerde ik, dat dure wol kopen helemaal niet nodig is en dat je heel goed terecht kunt bij Zeeman en Wibra. Bij Zeeman was ik al eerder geslaagd en van die wol heb ik nu een trui van nog geen 6 euro gebreid. Oud Hollands handwerk voor een prikkie en het draagt ook nog eens heerlijk. En gaat het niet helemaal naar wens, dan val je er nog geen buil aan.

Maar steeds kom ik de naam Fenna tegen… Fenna…? De dames zijn er dol op en ik heb begrepen, dat je een spekkoper bent, als je er genoeg van kunt inslaan. Fenna is een merk van Wibra en er schijnt een ware run op te zijn, omdat het hele leuke kleuren zijn. Op de één of andere manier weten de dames precies, wanneer er weer een lading geleverd wordt en dan gaan ze massaal op jacht.

Fenna dus. Aangezien ik helemaal de smaak te pakken heb én het me ook lekker bezighoudt, ga ik ook maar eens op Fenna-jacht. De Wibra zit hier vlakbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.