Een rietje

rietjes

Als ik in een horecagelegenheid ben en ik wil een Spa, dan vraag ik er een rietje bij. Soms word ik een beetje vreemd aangekeken, maar het is veel raarder als ik een lauwwarme Spa bestel. Koffie laat ik meestal wel even afkoelen.

Ik drink bijna alles met een rietje, in de ochtend begin ik al met koffie op die manier. Na mijn parodontologische behandelingen zijn mijn kiezen zo gevoelig geworden, dat al wat koud of heet is, een enorme pijn veroorzaakt.

Alle merken tandpasta tegen gevoelige tanden heb ik al geprobeerd, fluorspoelingen… het helpt allemaal niet. Dus pas ik me aan en ben rietjes gaan gebruiken en dat gaat prima. Bovendien wordt mijn gebit ook niet aangetast door allerlei zuren van vruchtensap.

Tegenwoordig heb ik altijd rietjes bij me, als ik bij iemand op visite ga, want de meeste mensen hebben ze niet in huis en dat begrijp ik best. En zo gaat het toch ook? Dan maar raar kijken, het is altijd beter dan pijn.

4 thoughts on “Een rietje

 1. Han 25 februari 2015 om 00:58 Reply

  Kom maar langs voor een bakkie hoor. We hebben standaard een hele doos rietjes in het keukenkastje staan. Die staan daar al jaren. Af en toe komen ze van pas. Ze staan niet in de weg.

 2. carmem 25 februari 2015 om 07:55 Reply

  Hier ook altijd rietjes in huis. Kom gerust eens langs, je bent v harte welkom! 🙂

 3. Frits 25 februari 2015 om 08:33 Reply

  Ik heb ook altijd rietjes.

 4. Helen 25 februari 2015 om 10:24 Reply

  Goed om te weten bij wie ik terecht kan, als ik ze vergeten ben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.