Ongelukje

AHI_434d50303435363938_1_200x200_JPG

Terwijl ik buiten nietsvermoedend frisse lucht opsnuif en naar de sterren kijk, gebeurt er iets thuis.

Als ik binnen kom, hoor ik de kraan lopen en zie tot mijn verbazing Hans met een sopdoek in de weer en het keukenkastje staat open. Op het aanrecht staan allerlei producten uit het kastje.Huh… wat is dat nou om 23:30 uur, zijn we aan het soppen geslagen..?

Nee, er is een bijna vol pak ontbijtgranen uit het kastje gevallen en dat is overal terecht gekomen. Het moet een enorme troep geweest zijn, maar in de 20 minuten, dat ik buiten liep met Sam, is de boel inmiddels opgeruimd.

En dan kom je er pas achter, hoeveel suiker ze in dat spul gooien, alles plakkerig. Gelukkig kon Hans erom lachen, maar dat was pas na een hoop geketter. Nou ja, alles is tenminste weer brandschoon. En dat pak ontbijtgranen ligt in de vuilnisbak, ik vond het toch net behangplaksel. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.