Bezoek

Hapjes

Volgende week speciaal bezoek! En dat bezoek ga ik verwennen met allerlei hapjes.

Ideeën genoeg, daar ligt het niet aan. Dat vind ik ook zo leuk aan koken, lekkere dingen verzinnen, zodat men ervan geniet. En als mijn bezoek geniet, dan doe ik dat ook. Het vergt enige voorbereiding, maar ik vind het allemaal heerlijk om te doen. De keuken is dan helemaal mijn domein en ik duld geen pottenkijkers.

Ongetwijfeld maak ik veel teveel, maar als er wat overblijft, dan gaat het meteen de vriezer in. Wie wat bewaart heeft wat.

Bezoek, maak je borst maar nat, want je gaat met een bolle buik de deur uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.